שאלות נפוצות- מסלול שלש שנתי

מי יכול להירשם לתוכנית התלת שנתית?

כל סטודנט, אזרח ישראלי או תושב קבע, מעל גיל 20, שלמד בפועל בחו"ל רפואה כללית 3 שנים מלאות, בתוכנית 6 שנתית, באוניברסיטה המוכרת ע"י אוניברסיטת בר-אילן- זכאי להגיש מועמדות.

באיזה שלב של לימודי בחו"ל אני יכול להירשם?

ההרשמה לתוכנית תתאפשר במהלך הסמסטר החמישי ללימודיו של המועמד (ההרשמה מתקיימת במהלך חודש דצמבר, בדרך כלל) כשההרשמה פתוחה.

האם אפשר להירשם לתוכנית יותר מפעם אחת?

ניתן להירשם לתוכנית רק פעם אחת ורק בזמן שהמועמד נמצא בסמסטר החמישי ללימודיו וההרשמה פתוחה.

מהו סף ציוני המבחן הפסיכומטרי והבגרות הנדרשים?

ציון 600 לפחות במבחן הפסיכומטרי. ממוצע גבוה מ-100 בציוני הבגרות.

מה היה ממוצע ציוני המבחן הפסיכומטרי של המתקבלים בשנה הקודמת?

ממוצע ציוני המבחן הפסיכומטרי של המתקבלים לתוכנית עמד על 680 לשנת תשפ"ב.

מתי נפתחת ההרשמה?

ההרשמה נפתחת בחודש דצמבר בדרך כלל ונמשכת חודש ימים. פרסום לגבי פתיחת ההרשמה וטפסים מקוונים יהיו באתר.

לא הספקתי להירשם. האם יש הרשמה מאוחרת?

ניתן להירשם אך ורק בזמן שההרשמה פתוחה. אין הרשמה מאוחרת ואין חריגים לנושא זה משום סיבה.

מהו שכר הלימוד?

שכר הלימוד הוא שכר לימוד אוניברסיטאי ללימודי תואר שני.

מהם שלבי תהליך הקבלה?

תהליך הקבלה כולל 3 שלבים עיקריים: בשלב הראשון- הנתונים ששלחו המועמדים (ציוני הבגרות והמבחן הפסיכומטרי) ממויינים ע"י ועדת קבלה ובתוך כשבועיים מסוף מועד ההרשמה נשלחים זימונים למבחן הידע. לאחר קבלת תוצאות המבחן, יישלחו זימונים לראיונות למועמדים שהישגיהם הם הטובים ביותר.השלב השלישי הוא שלב הראיונות- המועמד מגיע ליום ראיונות בפקולטה לרפואה ועובר 2 ראיונות ע"י אנשי מקצוע שונים. בנוסף, המועמדים ייצטרכו לעבור מבחן של"ו. עם סיום כל השלבים נשלחות תשובות במייל למתקבלים הסופיים. על התהליך באופן מפורט, ניתן לקרוא כאן.

למי ניתן לפנות לקבלת מידע נוסף?

למידע נוסף, ניתן לפנות בטלפון, בין הימים ב'-ד' בשעות 10:00-12:00 לטלפון: 072-2644980 או למייל בכתובת: biu.medicine@biu.ac.il

*בזמני סגר- לא ינתן מענה טלפוני, אלא במייל בלבד.

תאריך עדכון אחרון : 01/12/2021