הפקולטה לרפואה ע"ש עזריאלי - ניוזלטר #57 (28 ינואר - 10 פברואר, 2022)

לעדכונים קודמים

אילנות לוגוהגשת מועמדות לתוכנית אילנות עדיין פתוחה

הגשת מועמדות למסלול הרפואה בתוכני הארבע שנתית בפקולטה לרפואה ע"ש עזריאלי ארבע שנתי ל-2022/23 הסתיימה ביום ראשון, בתאריך ה- 13.02.2022.

עם זאת, בקשות לתוכנית "אילנות צוערים לרפואה" של משרד הבריאות בגליל, יתקבלו עד סוף מרץ 2022.

מועמדים לתוכנית הארבע שנתית מוזמנים להגיש מועמדות לתוכנית אילנות במקביל לקבלה בפקולטה לרפואה ע"ש עזריאלי.

It’s OSCE Season!

אנו מאחלים הצלחה רבה לסטודנטים שלנו שניגשים לבחינות ה- OSCE אוסק"י! ותודה מיוחדת לצוות שלנו על הסיוע בסידורים הלוגיסטיים, במיוחד בתקופת הקורונה המאתגרת.

פרופ' מיכאל אדלשטיין מרצה על תסמונת פוסט קורונה (קורונה מתמשכת) עבור ההסתדרות הציונית העולמית (WZO) - צרפתEdelstein WZO

פרופ' מיכאל אדלשטיין נשא הרצאה מסקרנת (כמו תמיד!) ב-6 בפברואר 2022, עבור ההסתדרות הציונית העולמית בצרפת. ההרצאה נפתחה בהצגתה על ידי נציגת בית הספר הבינלאומי של אוניברסיטת בר-אילן הגב' יעל טולדנו, שהייתה נוכחת בעצמה בצרפת בזמן ההרצאה. לאחר מכן נערך סשן שאלות ותשובות.

המרכז הרפואי לגליל/הפקולטה לרפואה ע"ש עזריאלי: מגמות עתידיות בכירורגיה בריאטרית אצל מתבגרים וילדיםAyzengart

ב-2 בפברואר, ד"ר אלכסנדר ל. אייזנגרט Dr. Alexander L. Ayzengart,  עוזר פרופסור בחטיבה לכירורגיית מערכת העיכול באוניברסיטת פלורידה בגיינסוויל, פלורידה, הרצה הרצאה מקוונת ומעוררת מחשבה בפני קלינאים בכירורגיה מטעם הפקולטה, מתמחים לכירורגיה וסטודנטים לרפואה. המשתתפים שהאזינו ממירב המוסדות הקליניים של בית הספר לרפואה שמעו על ההשפעה הקלינית והציבורית המשמעותית של השמנת יתר בילדים ועל האפשרויות הניתוחיות הקיימות כעת להילחם בה.

ההרצאה של ד"ר אייזנגרט היא אחת מתוך הרצאות רבות של מנתחים בולטים שהועברו באינטרנט במגוון רחב של נושאים כירורגיים.

אירועי יום פתוח לקראת השנה האקדמאית הבאה, לרפואה ולתארים מתקדמים!

אירועי יום פתוח אינפורמטיביים (ובזום) העתידיים להתקיים או שכבר התקיימו:

אתר: מה חדש?

פרסומים

שימו לב: כל הפרסומים של חוקרים בפקולטה ע"ש עזריאלי או במרכזי המחקר המסונפים לה מתבקשים לצטט כראוי את השיוך: Azrieli Faculty of Medicine, Bar-Ilan University, Safed, Israel

. אם אינכם בטוחים או זקוקים להדרכה, אנא צרו אתנו קשר

• Elon Glassberg, Avi Benov: Low-Titer Group O Whole-Blood Resuscitation in the Prehospital Setting in Israel: Review of the First 2.5 Years' Experience (Transfus Med Hemother .)
  • Tawfik Khoury, Wisam Sbeit: Diabetes mellitus is associated with a higher rate of acute cholangitis among patients with common bile duct stones: A retrospective study (Medicine (Baltimore) .)
  • Baruh Polis, Vyacheslav Gurevich, Kolluru D Srikanth, Michael Assa, Abraham O Samson: Effects of Chronic Arginase Inhibition with Norvaline on Tau Pathology and Brain Glucose Metabolism in Alzheimer's Disease Mice (Neurochem Res .)
  • Shirin Hamed Azzam: Assessment of Lacrijet monocanalicular intubation for congenital nasolacrimal duct obstruction (Eur J Ophthalmol . )
  • Alon Barash: The earliest Pleistocene record of a large-bodied hominin from the Levant supports two out-of-Africa dispersal events (Sci Rep . )
  • Wisam Sbeit, Tawfik Khoury: Endoscopic ultrasound role in pancreatic adenocarcinoma treatment: A review focusing on technical success, safety and efficacy (World J Gastroenterol .)
  • Amiel A Dror, Amani Daoud, Yoav Namir, Orly Yakir, Yair Shachar, Mark Lifshitz, Ella Segal, Lior Fisher, Matti Mizrachi, Netanel Eisenbach, Doaa Rayan, Maayan Gruber, Amir Bashkin, Edward Kayko: Pre-infection 25-hydroxyvitamin D3 levels and association with severity of COVID-19 illness (PLoS One .)
  • Denis Drobot, Eli Kakiashvilli, Amitai Bickel: Continuous Monitoring of Mental Load During Virtual Simulator Training for Laparoscopic Surgery Reflects Laparoscopic Dexterity: A Comparative Study Using a Novel Wireless Device (Front Neurosci .)
  • Offer Amir: Anti-Remodeling Cardiac Therapy in Patients With Duchenne Muscular Dystrophy, Meta-Analysis Study (Front Pharmacol . )

חשיפה בתקשורת

חדשות הפקולטה

טקס חלוק לבן לתוכנית התלת שנתית ללימודי רפואה:

Whit Coat Ceremony

תגלית ארכיאולוגית חשובה מטעם חוקר הפקולטה ע"ש עזריאלי ד"ר אלון ברש:

Barash research

שליש גן עדן בפקולטה לרפואה ע"ש עזריאלי בצפת:

Couple from Azrieli

להגשת תוספות ועדכונים, או לשליחת תגובה