שליש גן עדן בפקולטה לרפואה ע"ש עזריאלי בצפת

Trishna and Rajesh

It's a match made in heaven!

או יותר טוב ב-צפת.

מזל טוב לשני הסטודנטים של הפקולטה לרפואה ע"ש עזריאלי לתואר שני שהכירו במהלך לימודיהם בפקולטה וכעת נשואים באושר.

מה שמייחד את הסיפור הזה הוא ששני הסטודנטים הם מאזורים שונים בהודו, ונפגשו כאן.

רגי'ש דטרוג'ה הוא מהמעבדה של ד"ר מילנה פרנקל- מורגנשטרן, וטרישנה סהא מהמעבדה של ד"ר אברהם סמסון. לאחר החתונה, שנערכה בדצמבר 2021, בהודו, ראג'ש טס לקנדה לפוסט-דוקטורט  וטרישנה חזרה לצפת כדי לסיים את הדוקטורט שלה, ולאחר מכן היא תצטרף לבעלה החדש בטורונטו.

הזוג הצעיר שיתף אותנו בכמה מילים:

"זה רגי'ש דטרוג'ה וטרישנה סהא, סטודנטים של אוניברסיטת בר-אילן, עכשיו גם בעל ואישה. ראג'ש הגיע ממערב הודו (רג'קוט) כדי ללמוד לקראת הדוקטורט בפקולטה לרפואה ע"ש עזריאלי במרץ 2017; טרישנה מהחלק המזרחי של הודו (קולקטה) במרץ 2018. מאז הפכנו לחברים הכי טובים והתחלנו לחלוק יחד את החיים הסטודנטיאליים והחיים האישיים שלנו בעיר היפה צפת. נהנינו מאירועים ופסטיבלים רבים בשני הקמפוסים, בצפת וברמת גן, בישלנו אוכל ביחד, למדנו, נהנינו בסופי שבוע עם חברים, טיילנו לאתרים תיירותיים וגם למקומות אחרים בארץ ובירדן. נהנינו גם מחברת משפחות וחברים ישראלים מחוץ לקמפוס. כל האירועים האלה קירבו אותנו תמיד, שהובילו בסופו של דבר לנישואינו והפכו אותנו לשותפים לחיים. אנו מודים לאוניברסיטת בר-אילן, לחברים ולישראל על כל האירועים וחוויות החיים הבלתי נשכחות".

מזל טוב!

Trishna and Rajesh