טקס חלוק לבן לתוכנית התלת שנתית

white coat ceremony

ברכות לארבעים ושמונה סטודנטים בפקולטה לרפואה ע"ש עזריאלי שקיבלו את החלוקים הלבנים שלהם ב-2 בפברואר 2022! ?

בפקולטה התכנסו סטודנטים מהמחזור ה-11 במסלול התלת-שנתי לרפואה לציון המעבר מלימודים פרה-קליניים לקליניים.

שרון מינס סגנית מנהלית למשנה לדיקן לחינוך רפואי, הנחתה את האירוע, כשהסטודנטים צפו בשידור זום בכיתות, וחבריהם ובני משפחותיהם, מהבית, עקב המצב הרגיש של נגיף הקורונה. לאחר פתיחת דבר תורה מאת סטודנט, שנהב אלבו, הזמינה גב' מינס את פרופ' קרל סקורצקי (הדיקן), פרופ' אריק שינוול (משנה לדיקן לחינוך רפואי), ופרופ' ג'וני יונס (סגן הדיקן ללימודים קליניים) כדי לשתף כמה מילים. לאחר מכן, התלמידים קיבלו את החלוקים הלבנים (באופן אישי) והצטלמו לתמונה קבוצתית.

הוצגו סרטון קצר שהוכן על ידי התלמידים וברכה מוקלטת מראש מהורה הכיתה, ולרכז הקורס "הקניית יסודות קליניים לרופא העתיד" (היל"ה), פרופ' כמאל חסן, הוענקה תעודת הוקרה.

אנו מאחלים לסטודנטים שלנו - הרופאים העתידיים שלנו - הצלחה בכניסתם לשלב הבא של הכשרתם.

white coats

תאריך עדכון אחרון : 07/02/2022