תוכנית ארבע שנתית

למי מיועדת התוכנית?

לבני 20  לפחות (נולדו עד 31.12.98 ) אזרחי ישראל, כולל מועמדים בעלי דרכון זר, במעמד של תושב, בעלי הנתונים הבאים: בעלי תואר ראשון ממוסדות מוכרים להשכלה גבוהה, המעניקים תואר זהה לתארים הניתנים באוניברסיטת בר אילן ומי ששנה"ל תשע"ח הינה שנת לימודיו האחרונה לתואר הראשון  ובלבד שהשלים בהצלחה את כל שבעת מקצועות הליבה כמפורט בהמשך.

בעלי תואר ראשון ממוסדות להשכלה גבוהה המוכר בארץ ובעולם, המעניקים תואר זהה  לתארים הניתנים באוניברסיטת בר אילן (B.A, B.SCׂ) שסיימו לימודיהם בציון ממוצע משוקלל של 80 לפחות.

מי ששנה"ל תשע"ח הינה שנת לימודיו האחרונה לתואר ראשון, קבלתו תהיה על תנאי שיקבל ציון גמר 80 לפחות, עד ל- 15.9.18.

למידע נוסף ניתן לפנות למייל biu.medicine@biu.ac.il או לטלפון - 072-264-4980 בימים א'-ב', ד'-ה' בין השעות 10:00-12:00