ראש אגף תשתיות מחקר

מרכזי מחקר
הפקולטה לרפואה ע"ש עזריאלי, אוניברסיטת בר-אילן, צפת
    קורות חיים

פרופ' איתי און הוא חבר סגל בפקולטה לרפואה מיום הקמתה בשנת 2011. הוא ראש אגף תשתיות מחקר.

פרופ' און הוא בעל תארי מוסמך בגנטיקה ו- Ph.D. בביוכימיה וביואינפורמטיקה מהאוניברסיטה העברית

בירושלים. הוא השתלם בארה"ב במעבדות קולד ספרינג הרבור בניו יורק ובמכון קרנגי למדע בבולטימור.

פרופ' און מרכז את הקורס "אינפורמטיקה ביו-רפואית", ומעביר קורסים לתארים מתקדמים בנושאים מבנה הכרומטים וארגון הגרעין

הוא פעיל בוועדות פקולטיות ואוניברסיטאיות, וכן בפורומים מדעיים לאומיים ובינלאומיים.

מחקר

אנו חוקרים את המנגנונים המולקולריים המארגנים את המבנה המרחבי של הדנ"א בתאים. לצורך כך אנו משתמשים בשיטות מולקולריות, גנטיות ומיקרוסקופיות חדישות. מחקרנו מעצים את ידיעותינו על חלוקת החומר הגנטי, תיקונו, ותיפקודו בתאים ותורמים להבנת הפתלוגיה התאית במחלות גנטיות ובסרטן.

קורסים

מבנה הכרומטין וארגון הגרעין, אי-יציבות כרומוזומלית, אינפורמטיקה רפואית