טקס פתיחת שנה - תכנית פרחי רפואה תשפ"ג

medical cadets

טקס פתיחת השנה לפרחי רפואה תשפ"ג התקיימה בפקולטה לרפואה ע"ש עזריאלי, באודיטוריום ע"ש אסתר וחיים קרסו, בליל שני חנוכה, 19 דצמבר 2022.

המברכים בטקס כללו ראש העיר צפת, מר יהושוע (שוקי) אוחנה, חוקר ומרצה, ד"ר אלון ברש שדיבר על לב האדם, המפקחת על תכניות המצטיינים באגף למחוננים ולמצטיינים של משרד החינוך, גב' אבישג עידן, והיועצת האקדמית, ד"ר חן קרבליו שוחט שדיברה על מבנה התכנית וההיבט הפדגוגי.

השנה אנחנו מברכים את המחזור החמישי של התכניתף הכוללת כ-70 תלמידים ותלמידות מכיתות י', י"א ו-י"ב.

התלמידים ותלמידות מגיעים ממספר רב של בתי ספר באזור הצפון: אולפנה אמי"ת צפת, אולפנית קרית שמונה, דנציגר קרית שמונה, אנה פרנק סאסא, אורט סאג'ור, מקיף א' ו-ב' במגאר, מקיף בית ג'ן, מקיף עמק החולה, מקיף הר וגיא, מקיף שש שנתי חורפיש, מקיף שש שנתי פקיעין, קרית חינוך אמי"ת חצור, אורט חצור, מדעים ואומנויות נהריה, שחקים נהריה, ויצו ניר העמק עפולה, אורט אורן עפולה, אורט אלון בן גוריון עפולה, אורט יגאל אלון נוף הגליל, אורט מעלות, רב-תחומי בצפת ונופי גולן בקצרין.

המשתתפים נהנו מקבלת פנים חגיגית וטקס הדלקת נרות חנוכה.

cadets

תאריך עדכון אחרון : 26/12/2022