חודש המודעות למחלת הסכרת: ניידת בדיקות חינם לסוכר בקמפוס רמת גן של אוניברסיטת בר-אילן

Zohar Yinon CEO

הפקולטה לרפואה ע"ש עזריאלי של אוניברסיטת בר-אילן בגליל ומיזם 'ספרת הסוכרת בגליל ע"ש ראסל ברי', יוזמים בחודש נובמבר, המוקדש למודעות למחלת הסוכרת, בדיקות בקהילה לגילוי מוקדם של המחלה. ביום ה- 22 נובמבר, 2022 נערכו בדיקות לגילוי סכרת בחינם בקמפוס רמת גן.

במסגרת זו הגיעה ניידת של האגודה הישראלית לסוכרת גם לקמפוס בר-אילן ברמת גן וביצעה עבור חברי הסגל, הסטודנטים והמבקרים בקמפוס 250 בדיקות חינם.

אחד מחברי הסגל, אשר ביקש להישאר בעילום שם, אמר: "פחדתי לגשת לבדיקה, כי אני יודע שאני במצב טרום סכרתי. אבל עכשיו אני רואה שעל ידי הפחתת סוכר, הפחתת צריכת הפחמימות שלי ופעילות גופנית, משהו עובד טוב. התוצאות שלי הפתיעו אותי לטובה!"

למידע נוסף על הספירה, בקרו בדף הפייסבוק שלהם כאן.

בתמונה למעלה: זהר ינון, מנכ"ל אוניברסיטת בר-אילן, במהלך בדיקות הסוכרת בקמפוס.

תאריך עדכון אחרון : 26/11/2022