הענקת תארים דוקטור לרפואה 2022: 105 רופאים/ות חדשים/ות נולדו בפקולטה לרפואה ע"ש עזריאלי

MD graduation 2022

כל שנה זה נהיה יותר ויותר מרגש - טקס סיום תואר דוקטור לרפואה M.D. בפקולטה לרפואה ע"ש עזריאלי של אוניברסיטת בר-אילן בצפת.

השנה, עם מזג אוויר נעים של ה-4 ביולי, הושבעו כרופאים במדינת ישראל 62 סטודנטים/ות ממחזור ו' בתכנית הארבע-שנתית ו-43 סטודנטים/ות ממחזור ז' בתכנית התלת-שנתית.

57 מהסטודנטים האלו - רופאות חדשות - הן נשים.

מר נועם דוד רשלבך, ראש מינהל הפקולטה, הוביל את הטקס שנערך בחצר הקמפוס, כשמאות משתתפים גאים מביטים בהשתוקקות.

לאחר התהלוכות הרשמיות של ההנהלה האקדמית, הנהלת הפקולטה והסטודנטים, נאמרו דברי השראה ע"י הבאים - פרופ' אריק שינוול, משנה לדיקן לחינוך רפואי, שפתח בתפילת הרופא של הרמב"ם; פרופ' אריה צבן, נשיא אוניברסיטת בר-אילן; דיקן הפקולטה לרפואה, פרופ' קרל סקורצקי; רקטור אוניברסיטת בר-אילן, פרופ' אמנון אלבק; ראש עיריית צפת, מר שוקי אוחנה; נציג ההורים ד"ר דב בנדל; הסטודנטית ד"ר שיראל אוחיון.

תזמורת מקאמאת מצפת ביצעה הפסקות ביניים מוזיקליות לאורך כל הטקס.

הבוגרים/ות נשאו את שבועת הרופא העברי (שנכתב על ידי פרופ' ל. היילפרין Prof. L. Heylprin) ואז המשיכו בזה אחר זה אל הבמה, אל הדיקן והרקטור. את התעודות חילקו הגב' שרון מינס, סגנית משנה לחינוך רפואי, ובת אל ימין, רכזת הסגל האקדמי.

מזל טוב!

תמונות ניתן לראות כאן (צילום: דרור מילר).

mazal tov

תאריך עדכון אחרון : 07/07/2022