בוגרי הפקולטה תשע"ט

בוגרי הפקולטה תשע"ט

אוניברסיטת בר אילן גאה להוות מרכז אקדמי ללימודי רפואה ומחקר רפואי בגליל ומנוף לקידום הרפואה, המחקר וההוראה האקדמית באזור.

במהלך החודשים יוני ויולי התקיימו שלושה טקסים להענקת תארים לבוגרי הפקולטה לרפואה ע"ש עזריאלי.

ב25 ביוני התקיים בקמפוס האוניברסיטה ברמת גן טקס הענקת תארי דוקטור    לכל מסיימי התואר, בפקולטות השונות באוניברסיטת בר אילן. בין מקבלי התואר היו 10 בוגרי הפקולטה בצפת, שקיבלו את התואר דוקטור (Ph.D.) במדעי הרפואה.

ב3 ביולי התקיים בבית יגאל אלון בצפת טקס הענקת תארי דוקטור ) M.D) ל100 רופאים חדשים, בוגרי הפקולטה, שיצאו לדרכם כמתמחים בבתי חולים בכל רחבי הארץ.

ב 22 ביולי התקיים באודיטוריום ע"ש קראסו בקמפוס בצפת טקס חלוקת תארים ל20 בוגרי תואר שני במדעי הרפואה. חלקם ימשיכו את לימודיהם לקראת התואר השלישי, חלקם יוצאים לעבודה במעבדות בסקטור האקדמי ובסקטור התעשייתי ואחת מהם החליטה לחזור לפקולטה ללימודי רפואה.

דיקן הפקולטה פרופסור קרל סקורצקי וסגל הפקולטה גאים בבוגרי הפקולטה ומאחלים להם הצלחה בכל אשר יפנו.

100 דוקטורים לרפואה (M.D. ), 10 דוקטורים (Ph.D.) במדעי הרפואה  ו22 בוגרי תואר שני (M.Sc.) במדעי הרפואה, סיימו את לימודיהם בפקולטה לרפואה ע"ש עזריאלי של אוניברסיטת בר אילן

תאריך עדכון אחרון : 24/09/2019