ביקור תלמידים בינלאומיים בפקולטה - אורט עולמי בשיתוף המכללה האקדמית להנדסה בראודה

Braude students

משלחת בינ"ל של בני ובנות נוער מטעם אורט עולמי בשיתוף המכללה האקדמית להנדסה בראודה ביקרו בפקולטה לרפואה ב-31.7.23 ופגשו את ד"ר אלון ברש שהראה להם שיטות חדשניות ללימוד אנטומיה באמצעות שולחן הדמיה וירטואלי וטכנולוגיות נוספות.

סטודנטים וסטודנטיות באים לישראל לסמינר קיץ מידי שנה במשך 3 שבועות. התכנית במימון ארגון אורט העולמי והתקבלו 20 בני ובנות נוער מחוננים שנבחרו מ-12מדינות (ברזיל, ארגנטינה, פנמה, מקסיקו, איטליה, בולגריה, רוסיה, קולומביה, דרום אפריקה, צ'כיה, צרפת וישראל). במסגרת התכנית, התלמידים בצעו בבראודה מחקרים בקבוצות מחקר בתחום של הנדסת סביבה, פיתוח תרופות לסרטן, וביורפואה. בנוסף התלמידים נחשפו ליהדות באתרי מורשת בירושלים, צפת ומצדה על מנת לחבר אותם לקהילה בישראל.

תודה להדס אורן על אירגון הביקור, ולד"ר איתי מלק, מנהל המרכז לנוער שוחר מדע, המכללה האקדמית בראודה בכרמיאל.

תאריך עדכון אחרון : 09/08/2023