החוקרים והחוקרות של הפקולטה לרפואה ע"ש עזריאלי מתארחים במרכז גונדה למדעי המוח באוניברסיטת בר-אילן

Rozenkrantz and Keren

חוקרים וחוקרות מהפקולטה לרפואה ע"ש עזריאלי זכו להציג את מחקריהם בכנס שנערך בהנחיית המרכז הרב-תחומי לחקר המוח ע"ש לסלי וסוזן גונדה של אוניברסיטת בר-אילן ב-30 במאי 2022.

לאחר דברי פתיחה של ראש המרכז, פרופ' אלון קורנגרין, שבירך על היוזמה, והדגיש את החשיבות של טיפוח צולב של רעיונות מדעיים והתכנסות בין חוקרים ממחלקות ופקולטות שונות שאולי אינם מודעים לרבות מהמעבדות באוניברסיטת בר-אילן (מציין שמרחק גיאוגרפי לא צריך להוות מכשול!) - אחד עשר חוקרים וחוקרות הציגו את רעיונותיהם, כולל פוסטרים של אחרים לדיונים בזמן ההפסקה.

מטעם הפקולטה ע"ש עזריאלי ניתנו הרצאות קצרות של ד"ר לירון רוזנקרנץ, פרופ' אוון אליוט, ד"ר רונית אילוז, ד"ר חווה גיל-חן וד"ר חנה קרן.

בתמונה למטה, מרכז הרב תחומי לחקר המוח ע"ש גונדה. בתמונה למעלה, ד"ר קרן וד"ר רוזנקרנץ.

Gonda Brain Center

תאריך עדכון אחרון : 07/06/2022