פרופסור חבר קליני

מרפאה
שירותי בריאות כללית, מחוז חיפה וגליל מערבי
    קורות חיים

פרופ' גילבי הינו בוגר בית הספר לרפואה ע"ש סאקלר באוניברסיטת תל-אביב. הוא סיים התמחות ברפואת אף אוזן וגרון, ניתוחי ראש וצוואר במרכז הרפואי לגליל בנהריה. הוא ניהל את היחידה לאף אוזן וגרון במרכז הרפואי זיו בצפת בין השנים 2007-2017. הוא בעל מינוי לפרופסור חבר קליני בפקולטה לרפואה ע"ש עזריאלי באוניברסיטת בר-אילן.

פרופ' גילבי עמד בראש תכנית המנטור בפקולטה, בראש ועדת ההוראה של הפקולטה, ובראש היחידה לפיתוח סגל. הוא שהה כפרופסור אורח בבית הספר לרפואה של אוניברסיטת סטנפורד בקליפורניה, ארה"ב. פרופ' גילבי הוא בעל תואר שני בחינוך רפואי מאוניברסיטת דנדי בסקוטלנד.

פרופ' גילבי זכה במספר פרסי הצטיינות בהוראה, הן בפקולטה לרפואה והן באוניברסיטת בר-אילן.

פרופ' גילבי עומד היום בראש המחלקה למחקר וחדשנות בחינוך רפואי בפקולטה לרפואה.

תאריך עדכון אחרון : 24/10/2023