ד"ר לימור מעודד דנון מקבלת את פרס שמעון פרס

תאריך
לימור מעודד דנון

ברכות לד"ר לימור מעודד דנון על קבלת פרס שמעון פרס ביום 6 באוקטובר, 2021. פרס שמעון פרס ניתן לפרויקטים חדשניים המקדמים גיוון ורב -תרבותיות.

אחד הפרויקטים שיזמה ד"ר מעודד דנון במהלך לימודי הפוסט-דוקטורט שלה באוניברסיטה העברית, יחד עם פרופ' Katinka Schweizer, פסיכולוגית גרמנית מבית הספר לרפואה בהמבורג, היה "Inter-Care and Awareness Project" ושזכה למלגת DIZF (קרן פורום העתיד גרמניה-ישראל-Deutch-Israelische Zukunftsforum), נועד ליצור שיתוף פעולה בין פסיכולוגים ועובדים סוציאליים משתי המדינות ולהעלות את המודעות לנושאים הפסיכולוגיים-חברתיים בחייהם של אנשים המשתייכים לקבוצת ה-Intersex ומשפחותיהם בשתי המדינות. המשתתפים פיתחו פרויקטים ועסקו ברשתות לקידום מודעות וטיפול טוב יותר בשתי המדינות.

הפרויקט הושלם בשנת 2019 וממשיך להכות גלים ולהשפיע.

טקס הפרס התקיים בבית העירייה בברלין, והוענק על ידי שר החוץ הגרמני  Mr. Heiko Maas, פרופ' צביה ולדן (בתו של שמעון פרס) וד"ר תמרה אור, מנכ"לית DIZF.

טקס זוכים פרס שמעון פרס

תאריך עדכון אחרון : 18/10/2021