פרופסור סאמר סרוג'י מונה לבעל תפקיד בכיר בארגון הבינלאומי למחקר דנטלי - IADR

פרופ' סאמר סרוג'י

פרופסור סאמר סרוג'י מונה לבעל תפקיד בכיר בארגון הבינלאומי למחקר דנטלי - IADR

The International Association for Dental Research

איחולינו לפרופסור סרוג'י, מנהל היחידה לכירורגית פה ולסת, מנהל המרכז לניתוחי פנים ולסתות ורפואת הפה, וחבר סגל הפקולטה , על הבחרו לתפקיד גזבר/אוצר של הסניף הישראלי בארגון הבינלאומי למחקר דנטלי.

לארגון יש סניפים מקומיים בארצות שונות, והוא נחשב כארגון מוביל של המחקר בתחום המחקר הדנטלי.

זוהי הפעם הראשונה שבסניף המקומי של הארגון ישתתף נציג בעל תפקיד מאוניברסיטת בר-אילן.  בעלי התפקידים עובדים ישירות עם מטה הארגון הבינלאומי בעניינים שונים הנוגעים להתנהלות הארגון, כגון תיאום וארגון כנסים. יש כיום ארבעה נציגים ישראליים בארגון.

הארגון מקיים כנסים שנתיים בישראל, ורופאים וחוקרים ישראלים משתתפים בכנסים באירופה ובכנסים בינלאומיים בתחומי רפואה ומחקר.

פרופ' סקורצקי, דיקן הפקולטה לרפואה ע"ש עזריאלי בירך את פרופ' סרוג' י באופן אישי "קיבלתי בשמחה את הבשורה על הישגך, ולא מעמית אחד. אתה מביא עמך לתפקיד גם חזון וגם יכולת, ומביא בכך שם טוב לפקולטה ולאוניברסיטת בר-אילן.

תאריך עדכון אחרון : 04/02/2021