טקס חלוקת תעודות למרצים מצטיינים, המרכז הרפואי לגליל, נהריה -הפקולטה לרפואה 12.05.2019

טקס חלוקת תעודות למרצים מצטיינים בפקולטה לרפואה   12.05.2019

תעודות הוקרה חולקו למחלקות ולמורים מצטיינים של הפקולטה לרפואה

טקס חלוקת תעודות הוקרה למורים-רופאים מצטיינים ולמחלקות מצטיינות של המרכז הרפואי לגליל, מטעם הפקולטה לרפואה ע"ש עזריאלי של אוניברסיטת בר-אילן בגליל, נערך ביום ראשון באודיטוריום שבמרכז לחינוך לבריאות ע"ש אנגל.

הטקס, שמתקיים מדי שנה בפקולטה לרפואה של אוניברסיטת בר-אילן בצפת, נערך השנה לראשונה במרכז הרפואי לגליל, בעקבות הנחיה של דיקן הפקולטה לרפואה, פרופ' קרל סקורצקי, שכיבד את הטקס בנוכחותו. פרט לפרופ' סקורצקי, התקיים הטקס במעמד משנה לדיקן לחינוך רפואי בפקולטה לרפואה, פרופ' אריק שינוול, ראשת היחידה להערכה ולקידום ההוראה בפקולטה, ד"ר נעמי דיקמן, ומנהל המרכז הרפואי לגליל, ד"ר מסעד ברהום. בטקס, אותו הנחתה המנהלת האדמניסטרטיבית של המרכז הרפואי, רותי יפרח, השתתפו המורים המצטיינים, בני המשפחה וכן עובדי המרכז הרפואי והפקולטה לרפואה.

בדברי ברכה שנשא הודה פרופ' סקורצקי לד"ר ברהום, עליו אמר כי הוא מוביל את המרכז הרפואי לגליל להישגים גבוהים ביותר, תוך שהדגיש כי המרכז הרפואי התברך בצוות רפואי ובסגל ברמה גבוהה מאוד.

ד"ר ברהום אמר בדברי הברכה שנשא, כי הוראת סטודנטים לרוב אינה זוכה לתגמול פיזי מחד ודורשת עבודה רבה וסבלנות מאידך, עם המון הקרבה, מסירות ומחויבות. כמו כן הודה ד"ר ברהום למורים המצטיינים, להם אמר: "אני עומד כאן היום מוקף במצוינים שבאנשים. אני מוקיר תודה לכולכם ויודע שמצוינות אישית זו אינה מוגבלת אך ורק להוראה, אלא באה לידי ביטוי בעשייה הקלינית ובכל עשייה אחרת בה אתם מעורבים. להיות מצוין פעם אחת זה קשה, אך להישאר מצוין לאורך זמן זו כבר משימה מפרכת".

לאחר שלב הנאומים קיבלו כ-40 מורים מצטיינים - שבמקביל לעבודתם כרופאים במרכז הרפואי לגליל, עוסקים בהוראת הסטודנטים לרפואה - את תעודות ההוקרה מידי פרופ' סקורצקי. כמו כן, במעמד הטקס נבחרו כמה מחלקות מהמרכז הרפואי, שהצטיינו בהוראת סטודנטים

בשם המורים המצטיינים נישאו דברים ע"י מנהל מחלקה פנימית א', פרופ' נימר עאסי, שרק לאחרונה נבחר מטעם התאחדות הסטודנטים הארצית לאחד מעשרת המרצים מעוררי ההשראה במדינה.

גל זייד
אחראי הסברה ודוברת במרכז הרפואי לגליל