יום פתוח לתארים מתקדמים 27.04.17

תאריך

בס"ד                                                                                                                                             ד' באייר תשע"ז   30.04.2017

עשרות מועמדים ללימודים לתארים מתקדמים השתתפו בשבוע שעבר ביום הפתוח

בפקולטה לרפואה של אוניברסיטת בר אילן בגליל

בשבוע שעבר, נערך בפקולטה לרפואה של אוניברסיטת בר אילן בגליל "יום פתוח" לקראת שנת הלימודים תשע"ח. ביום זה השתתפו עשרות מועמדים ללימודים לתארים מתקדמים במחקר ביו-רפואי.

ביום הפתוח נפגשו המועמדים עם דיקן הפקולטה, פרופ' רן טור-כספא, אשר נתן סקירה על מסלולי הלימוד ותחומי המחקר בפקולטה, על מטרותיה, ועל השינוי המתרחש בגליל בעקבות הקמתה.  את  מרכזי המחקר הקיימים בפקולטה ובבתי החולים  בגליל המסונפים לה.

מצוות החוקרים קיבלו המועמדים מידע על מסלולי המחקר השונים לקראת תארי מוסמך ודוקטורט.   פרופ' ארנון בלום, מהמרכז הרפואי "פדה" הציג בפני המועמדים את אפשרויות המחקר הקיימות בבתי החולים המסונפים לפקולטה.  נציגי אגודת הסטודנטים הציגו מניסיונם האישי את חיי הסטודנט המיוחדים בצפון: פעילויות לסטודנטים, מגורים וכדומה. בנוסף, נערכו מפגשים אישיים עם חוקרי הפקולטה,  ופאנל שאלות ותשובות עם סטודנטים ותיקים.

ברחבת הפקולטה הוצבו פוסטרים רבים, שהציגו את המחקרים המתבצעים במעבדות הפקולטה. המועמדים קיבלו הסברים נרחבים גם מחוקרי הפקולטה וגם מהסטודנטים לתארים מתקדמים, שהציגו את מחקריהם על גבי הפוסטרים.

לסיום, סיירו המועמדים במעבדות המחקר החדישות של הפקולטה ונחשפו למגוון המכשור המדעי המתקדם, העומד לרשות חוקרי הפקולטה.

תאריך עדכון אחרון : 30/04/2017