נהלי רישום

הרישום לשנה"ל תשפ"א התקיים בין התאריכים 19.1.2020-15.2.2020

הודעה למועמדי התכנית ה 4 שנתית לשנה"ל תשפ"א:

אנו מודעים ללחץ ולחששות שלכם בעקבות המצב, ומקווים שבקרוב תתבהר קצת התמונה ונוכל לקבל החלטות לגבי המשך הליך הקבלה ולוח הזמנים לשנה הקרובה.

בשלב זה ברצוננו לעדכן:

מועד שני של מבחן הידע נדחה, טרם נקבע מועד חדש.

כמו כן, המבחן האנליטי שתוכנן להתקיים ב 24.4.2020, נדחה אף הוא. לכשייקבע תאריך חדש נעדכנכם בהתאם.

הראיונות שמתוכננים להתקיים בפקולטה לרפואה בצפת בתחילת יוני, נכון להיום יתקיימו במועדם.

לצערנו, אין לנו כרגע תשובות מדויקות יותר לשאלותיכם, אך מבקשים להביא לתשומת ליבכם כי הנהלת הפקולטה בוחנת אפשרויות שונות לשינוי בתנאי הקבלה/ מרכיבי הקבלה במידה ומבחנים מסויימים לא יתקיימו או שיתקיימו מאוחר מדי מבחינת לוח הזמנים של הפקולטה.

נבקש שתעקבו אחרי המידע המעודכן באתר הפקולטה

אנו מאחלים לכולכם בריאות שלמה, והצלחה בהמשך תהליך הקבלה!

לתשומת ליבכם, ההרשמה לתכנית מיועדת לאזרחים ישראלים בלבד.

יש לעיין בנהלי הרישום והקבלה המעודכנים לפני ביצוע ההרשמה. לידיעתכם, דמי ההרשמה אינם מוחזרים.

* החל מהרישום לשנה"ל תשפ"א, מועמדים שברצונם להתקבל לפקולטה לרפואה ע"ש עזריאלי בגליל של אוניברסיטת בר-אילן, יצטרכו לעמוד בראיונות אישיים ובשאלון של"ו. המבחנים הנ"ל יתקיימו במהלך חודש יוני בפקולטה לרפואה בצפת. ציון מס"ר משנים קודמות לא יתקבל.

טופס ההרשמה למסלול מופיע בדף הבית של אוניברסיטת בר-אילן וגם בקישור הבא.

להלן הטפסים שעל המועמד למלא בנוסף לטופס ההרשמה:

טופס הצהרת בריאות ; טופס הצהרה אישית ; הצהרה על קורסי ליבה ; טופס הצהרת לימודים

לתשומת ליבכם, רק מועמדים שיוזמנו למבחן הביוגרפי ולראיונות אישיים יידרשו להציג טופס הצהרת בריאות.

ניתן לשלוח את המסמכים הדרושים כקבצים סרוקים לדוא"ל: kabala.medicine@biu.ac.il

רק קבצים בפורמט PDF קבילים, מסמך סרוק נחשב צילום לא מאושר ויהיה צורך בהצגת מסמך מקורי אם תתקבל/י.

אפשר גם לשלוח את המסמכים לכתובת: מדור קבלת תלמידים, אוניברסיטת בר-אילן רמת גן 52900.

או למסור את המסמכים במשרדי הקבלה של הפקולטה לרפואה(בנין 307), קמפוס רמת-גן:

א',ג' בין 11:30-14:00

ב',ה' בין 8:30-10:30

או במשרדי מדור שירות וגיוס (בנין 502):

א'-ה' 8:30-17:00

למידע בנושא נהלי הרישום והגשת המסמכים ניתן לפנות למייל kabala.medicine@biu.ac.il או לטלפון *9392.

לפניות מתעניינים בלבד ניתן לפנות למייל biu.medicine@biu.ac.il או לטלפון - 072-264-4980 בימים א'-ד' בין השעות 10:00-12:00

לצערנו, בשל סגירת משרדי הפקולטה-לא ניתן יהיה לקבל מענה בטלפון הנ"ל עד לסיום המשבר.

לבדיקת עמידה בתנאי קורסי הליבה יש למלא את הטבלה הבאה ולשלוח לכתובת המייל biu.medicine@biu.ac.il