פרופ'
נשים ויולדות

קורות חיים

פרופ' משה בן- עמי

פרופ' בן- עמי התמנה עם הקמת הפקולטה לרפואה של אוניברסיטת בר-אילן, לתפקיד סגן הדיקן להוראה קלינית ולקבלת סטודנטים.

באוקטובר 2015 התמנה לתפקיד משנה לדיקן לחינוך רפואי.

בוגר הפקולטה לרפואה של הטכניון,  מומחה למיילדות וגינקולוגיה, אשר התמחה באולטרסאונד עוברי, בדיקות לב העובר והפריה חוץ גופית ב- Case Western Reserve University   בקליבלנד, ארה"ב.

בשנת 2005 קיבל מינוי של פרופ' חבר קליני בפקולטה לרפואה של הטכניון ושימש כיו"ר החוג למיילדות וגניקולוגיה.

בשנת 2011 קיבל מינוי של פרופ' מן המניין קליני, בפקולטה לרפואה של אוניברסיטת בר אילן.
פרופ' בן עמי מנהל את אגף נשים ויולדות במרכז הרפואי ע"ש פדה פוריה, ובשנת 2011 התמנה ליו"ר האיגוד הישראלי למיילדות וגינקולוגיה, תפקיד אותו מילא עד 2014.
פרסם כ-100 מאמרים בעיתונות המדעית הבינלאומית, רובם בתחום חקר הפריון והמורפולוגיה של העובר  והתפתחות העובר.

פרופ' בן עמי זכה בפרס מנכ"ל משרד הבריאות על הצטיינותו בניהול מחלקת נשים ויולדות בבית החולים פוריה.

תחומי מחקר